“Академічна доброчесність − будуємо мости”

1 квітня 2019

Чесність — це почуття, з яким хочеться жити. Найважливіше на нашому шляху — це бути чесним перед самим собою.

Вже традиційно факультет соціальної та психологічної освіти проводить конкурс проектів соціальних відеороликів, який присвячений одній з найактуальніших проблем сьогодення — Академічній доброчесності, Цього року тематика конкурсу мала назву “Академічна” доброчесність — будуємо мости”.

З вітальним словом виступила доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, декан факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко Оксана Олексіївна.

Оцінювало наших учасників високоповажне журі, до складу якого увійшли:

Левченко Наталія Володимирівна – кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, заступник декана з навчальної роботи

Матрос Ольга Олександрівна – кандидат педагогічних наук,  старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, заступник декана з наукової роботи

Бондаренко Галина Василівна– кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, заступник декана з виховної роботи.

До проекту долучилися студенти факультету соціальної та психологічної освіти, які презентували свої роботи у вигляді соціальних роликів. Усі учасники конкурсу отримали подяки за свою роботу,  особливою увагою були відзначені такі групи як:
ІІІ місце — 31 група
ІІ місце — 35 група
І місце — 22 група!

Вітаємо учасників, та бажаємо подальших звершень!


Фото новини: