Академія молодіжного лідера 2019 – 2020

8 листопада 2019

6 листопада в Умані стартував VI cезон проєкту «Академія молодіжного лідера», участь у якому бере активна студентська та учнівська молодь, представники молодіжних громадських організацій, об’єднань та фондів. Зокрема, участь у проєкті беруть і студенти факультету соціальної та психологічної освіти – Крикун Юлія і Компанієць Микола.

Протягом року студенти академії будуть вчитися та здобувати необхідні знання, які допоможуть їм у майбутньому змінювати своє місто та реалізовувати бажані проєкти.

Головна мета проекту – залучення молоді до участі у суспільному житті міста, підвищення рівня обізнаності з питань діяльності влади, органів місцевого самоврядування.

Проєкт урочисто відкрила Вдовиченко Наталія Вікторівна – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради та познайомила учасників з роботою відділів міської ради. Також голова Молодіжної ради Людмила Чупряк провела для «академіків» тренінг на згуртування та знайомство.

Вмотивовані, активні, та ініціативні учасники академії з нетерпінням чекають наступної зустрічі в «Академії молодіжного лідера», щоб творити зміни вже сьогодні!


Фото новини: