Акція соціальний працівник майбутнього

10 травня 2016

На факультеті соціальної та психологічної освіти проводиться акція соціальний працівник майбутнього, або іншими словами здійсни мрію. Участь приймають всі студенти факультету і ось уже перше здійснена мрія:

Є мрії на виконання яких потрібні місяці, роки, або навіть ціле життя. Для того щоб здійснити мрію дитини іноді достатньо кількох днів, або навіть годин та нестримне бажання зробити когось щасливим. Нам пощастило здійснити мрію маленького хлопчика Андрійка.
Почувши вперше його мрію я здивувалася, невже така дрібниця може зробити дитину щасливою. Андрійко хотів покататися на поліцейській та пожежній машині. Як тільки ми почули про таку мрію, ми з завзятям почали її виконувати, для початку ми домовились з представниками правоохороних органів, які люб’язно погодились нам допомогти. Коли дитина вперше побачила поліцейську машину , в неї виникла маса позитивних емоцій . Андрійко зміг не тільки покататися, але й зрозуміти як працює рація та інші прилади в машині. Але ще більші емоції викликала пожежна машина. Як тільки ми прийшли до пожежної частини Андрій одразу обрав машину, яка йому сподобалась і почав випробовувати її функції та можливості, пожежники люб’язно не тільки показали машину, а й провели екскурсію по всій частині, відповідаючи на всі питання, які виникли у дитини. В кінці зустрічі з пожежниками Андрійко покатався на пожежній автівці та спробував себе у ролі пожежника.

https://youtu.be/FAFFYXV8H9o