Анна Хоменко здивувала рідну школу

3 червня 2016

WP_20160528_17_56_32_Pro

28 травня – день, коли вся країна вітала своїх випускників шкіл. І кожна школа старалася зробити цей день особливим – урочисті привітання, слова подяки вчителям та батькам, вітальні виступи випускників минулих років! І саме в останньому відзначилася Анна Хоменко, нині студентка першого курсу факультету соціальної та психологічної освіти. Вона повернулася на один день у рідну Паланську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів аби привітати випускників і поділитися своїми досягненнями і перемогами!

WP_20160528_17_55_48_Pro

Факультет соціальної та психологічної освіти спільно з Народним аматорським ансамблем «Візаві» (художній керівник доц. Андрощук Людмила Михайлівна) організували виступ з хореографічною постановкою «Народження мрії»! Прекрасний емоційний виступ, неочікуване перевтілення Анни, сильні емоції та переживання – безцінний подарунок у святковий день! Щиро бажаємо всім випускникам брати приклад з Анни і черпати від її виступу натхнення для досягнення своїх цілей та мрій!

Окремо хочемо подякувати Андрощук Людмилі Михайлівні і колективу «Візаві», і звісно адміністрації факультету соціальної та психологічної освіти за підтримку у реалізації мрії Анни Хоменко!!! Всі разом ви зробили благородну справу!