БІБЛІОТЕКА ЗА ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

9 листопада 2017

Що таке здорове харчування? Які продукти потрібно вживати аби насичувати організм усіма поживними та корисними елементами? Як правильно харчуватися, аби уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу, покращити якість і збільшити тривалість життя? Відповіді на ці та інші запитання шукали учасники ток-шоу «Бібліотека за здорове харчування», яке відбулося у читальному залі №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини.

Головним експертом заходу був терапевт, пульмонолог, лікар вищої категорії Уманської міської лікарні Сергій Патяка, який розповів присутнім про харчування, як одну з базових потреб людини. Він також ознайомив із основами здорового харчування, його перевагами, а також до чого можуть призвести неякісні продукти. Аудиторія мала прекрасну можливість поспілкуватися, поставити запитання, а також дізнатися багато цінної інформації. Лікар наголосив, що правильне харчування має стати частиною здорового способу життя, гарною звичкою, яка допоможе зберегти здоров’я.

За організацію студентів для участі в ток-шоу співробітники читального залу висловлюють слова вдячності декану факультету соціальної та психологічної освіти Оксані Кравченко та заступнику декана з виховної роботи Галині Бондаренко, а всіх без виключення закликає не бути байдужим до власного здоров’я!

Прес-центр УДПУ