Викладачі факультету взяли участь у вебінарі на тему «Розширте свої горизонти з ScienceDirect».

5 березня 2021

2 березня представники держбюджетної теми “Соціально-психологічна реабілітація дітей та молоді з особливими освітніми потребами засобами інклюзивного туризму” факультету соціальної та психологічної освіти  взяли участь у вебінарі на тему «Розширте свої горизонти з ScienceDirect».

Міністерство освіти і науки України надає доступ до ScienceDirecteBooks, провідної колекції наукових електронних книг від Elsevier. За передплатою Міністерства, що діє з 1 січня 2021 р. до 31 грудня 2021 р., ScienceDirect дає змогу українським викладачам, дослідникам та студентам отримати нові знання із понад 35 000 міждисциплінарних книг, що містять досвід 47 000 авторів, від першої книги, опублікованої в 1896 році, та до найновіших назв.

Щоб допомогти українським користувачам максимально ефективно використовувати доступ до платформи ScienceDirect, фахівці компанії Elsevier проводять для українських вчених спеціальні вебінари.

На цьому вебінарі, ми дізналися як знайти вміст з Відкритим доступом, як зробити тематичні сторінки найкращим інструментом для розширення та зміцнення знань, а також як скористатись сервісом рекомендацій, щоб не пропустити провідних досліджень у вашій галузі.


Фото новини: