Виховний захід «Свіча милосердя»

24 листопада 2017

Голодомор 1932-1933 років в   Україні   назавжди   залишиться   в пам’яті українців однією з найстрашніших сторінок минулого. Ця сторінка сприймається суспільством передусім на емоційному рівні. Але в той же час Голодомор – це історичне явище, яке відбувалося у конкретний час, у конкретному місці і є наслідком дій конкретних осіб.

Вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні, донесення до студентства  факультету соціальної та психологічної освіти   інформації про Голодомор 1932-33 років – геноцид Українського народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом, було метою проведення виховного заходу  «Свіча милосердя» доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидатом педагогічних наук   Полєхіною В.М.

Захід передбачав  вшанування пам’яті  безвинно умертвленних  голодом та політичними репресіями людей, розвивати у студентів  дотримання традицій  вшанування померлих і загиблих; виховувати в учнів особистісні риси громадянина України, патріота, проведенням в подальшому відповідної науково-дослідної та пошукової діяльності.

Пам’ятати, у зв’язку з 85-ми роковинами цієї трагедії, у суботу 25  листопада  приєднайся до Всеукраїнської акції на вшанування жертв Голодомору «Запали свічку» – засвіти вогник у своєму вікні!