Враження магістрантки II року навчання від проекту «Building Bridges»

5 грудня 2018

Завдяки NGO «Initiative Youth Network» ГО «Мережа Ініціативної Молоді» мені пощастило стати частинкою проекту «Building Bridges». Організація підтримує, допомагає перейняти досвід інших країн. Завдяки їй я не лише вперше поїхала закордон, але й познайомилася з енергійними, креативними та цілеспрямованими людьми.

Метою програми було інтеграція людей з особливими потребами у суспільство, а також знайомство з традиціями та звичаями країн-сусідів. Команда складалася з чехів, поляків, німців та нас українців.

За допомогою різноманітних вправ, ігор та воркшопів ми швидко знайшли спільну мову та подружитися. Все складне складається із частинок простого – це і було основою наших занять. Легкі в організації та проведенні вправи дозволили нам налагодити спілкування, роззнайомитися та вільно почуватися кожному в групі. У кожного сформувалося розуміння того, що всі ми рівні.

Особисто я розумію, що наскільки швидко ми навчимося не помічати особливості інших, від цього залежатиме становлення себе як людини, людини з великої літери.

Організація об’єднує ініціативних молодих людей, що мотивує рухатися далі, навчатися, розвиватися. А найголовніше, підтверджує те, що ти на правильному шляху!

За молоддю – майбутнє!


Фото новини: