Враження студентів факультету від навчання за програмою академічного обміну

2 листопада 2018

Ми студенти, II курсу (Діонісова Каріна), ІІІ курсу (Топольник Ольга) та II курсу магістратури (Ткачук Юлія) факультету соціальної та психологічної освіти у першому семестрі мали можливість навчатися по програмі академічного обміну між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та навчальним закладом-партнером Поморською Академією в Слупську (Республіка Польща).

Мали можливість збагатитись досвідом, познайомитися з життям та звичаями країни-сусіда, знайти нових друзів, знайомих, порівняти різні системи навчання. Велике значення відіграв менталітет – щире спілкування, підтримка в будь-який момент. Студенти, викладачі, куратор та координатор могли дати пораду і скерувати в цікавому дослідницькому напрямі. Ставлення викладачів, та й форми викладання на легкому рівні. Студент і викладач, можна сказати, як друзі.

Один із плюсів у закордонному навчанні – час на подорожі. Враження стають дійсно незабутні та  позитивні, адже ми  подорожуємо містами Польші та  різними країнами Європи у вільний від навчання час.

Дуже задоволена й вдячна університету за такий досвід та можливість.

студентка III курсу

Топольник Ольга


Фото новини: