Враження студентів 35 групи (ОП “Психологія”) від виробничої: соціально-психологічної практики

19 березня 2020

У період з 17.02 по 12.03.2020 р. студенти 35 групи факультету соціальної та психологічної освіти, що навчаються за освітньо-професійною програмою Психологія проходили практику (виробничу: соціально-психологічну практику) на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М. П. Бажана. Керівник практики – к.психол.н., доцент кафедри психології Шеленкова Н.Л.

Під час проходження практики студенти ознайомилися з основними напрямками і завданнями діяльності психолога, нормативними документами, які регулюють роботу психологічної служби даного закладу. Доволі цікавою була організація та здійснення психодіагностичної роботи у навчально-виховному закладі, з чим студенти впоралися на «відмінно»!

Студенти відзначають, що їм дуже сподобалось те, що діти були зацікавлені в їхній роботі, вони брали активну участь у тренінгах, які студенти  проводили під час виховних годин, методиках на визначення рівня пізнавальної, емоційно-мотиваційної сфери, характерологічних особливостей та міжособистісних стосунків.

В результаті проходження практики студенти вдосконалили свої професійні вміння та навички, випробували свої сили в емпіричних психологічних дослідженнях та отримали безліч позитивних емоцій та вражень!

Висловлюємо вдячність директору Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 ім. М. П. Бажана  Сокирському Володимиру Васильовичу та практичному психологу Очеретяній Віті Валеріївні за можливість ознайомитись з основними напрямками і завданнями професійної діяльності психолога та роботою психологічної служби вашого закладу, а також поглибити свої теоретичні знань та застосувати їх на практиці.