Враження студентів 45 групи від проходження практики

4 березня 2020

Я, Ткаченко Роксолана Едуардівна, студентка 45 групи факультету соціальної та психологічної освіти, проходжу стажерську практику на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М. П. Бажана Уманської міської ради Черкаської області.

Я закріплена за 8-А класом, де навчаються старанні та позитивні учні. Під час стажерської практики я спостерігаю за дітьми, їх поведінкою на уроках та під час перерви, спілкуюся з ними, аби краще пізнати, дізнатися про їхні захоплення, знайти спільні теми для спілкування.

Завдання практики передбачають діагностичну складову. Тому я підібрала методики, які дозволять учням краще пізнати себе.

Після двох тижнів перебування на практиці я вже можу зробити деякі висновки: за моїми спостереженнями майже всі учні зацікавлені у навчанні та мають свої цікаві власні думки. Без моєї уваги не залишається і психологічний клімат у класі, який створюють самі ж учні та педагоги.

Загалом, мені подобається проходити практику, оскільки це цікаво та дає гарний досвід для моєї майбутньої професії. Під час практики я маю можливість спробувати себе у ролі практичного психолога.

Стажерська практика – це цікаво, пізнавально та дійсно важливо і потрібно для майбутнього психолога.


Фото новини: