Всеукраїнський науково-практичний семінар для викладачів та студентів «Покарання як метод виховання: суперечності та реалії»

15 грудня 2016

1

08 грудня 2016 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар для викладачів та студентів «Покарання як метод виховання: суперечності та реалії».

2

3

Вступну промову щодо актуальності проблеми семінару проголосив доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Коберник О. М.

4

5

У доповідях з мультимедійним супроводом студентами ІІ-го курсу ФСПО (Барабаш А., Будегай В., Самелюк Б., Шиманський В., Щербаков О.), студенткою ІІІ-го курсу ФПТО (Писарська І.) та викладачами нашого університету було представлено різноаспектність методу покарання. У дискусії присутні студенти мали можливість висловити власну думку щодо головного питання: «Можна карати, чи ні?».

6

7

У роботі семінару брали участь викладачі та студенти педагогічних ВНЗ із Глухова, Києва, Луцька, Миколаєва, Харкова, Черкас. Зокрема упродовж семінару долучались до обговорення питань шляхом «Skype» зв`язку студенти та викладачі факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

8

9

Заключне слово виголосила організатор та модератор семінару, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Осадченко Інна Іванівна.

10

11

Сподіваємося, що вказаний науково-практичний захід матиме продовження в контексті аналізу актуальних проблем педагогіки сьогодення. Отож, зичимо усім плідної співпраці та наснаги!

12

13

14

Студентка ІІ-го курсу ФСПО, Будегай Вікторія