Всеукраїнський науково-практичний семінар «Управління соціальною роботою»

23 квітня 2018

18 – 19 квітня 2018 р. на базі факультету соціальної та психологічної освіти відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Управління соціальною роботою».

Робота семінару здійснювалась за такими напрямами:

  • Історія становлення і розвитку управління соціальною роботою;
  • Теоретичний аспект управління соціальною роботою;
  • Практичний аспект управління соціальною роботою;
  • Актуальні проблеми управління соціально роботою.

У пленарному засіданні семінару взяли участь Расказова Ольга Ігорівна – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» з доповіддю «Презентація діяльності гендерного відкритого університету м. Харків», в якій розкрила нові практичні підходи у підвищенні рівня компетентностей соціальних працівників з досвідом роботи. Учасниками обговорення стали: Кравченко Оксана Олексіївна – доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, декан факультету соціальної та психологічної освіти та Коляда Наталія Миколаївна – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи

У роботі семінару активну участь взяли викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, студенти, магістранти факультету соціальної та психологічної освіти. Модератором такого дійства була – кандидат педагогічних наук, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Левченко Наталія Володимирівна.


Фото новини: