Всеукраїнський проект «Створення координаційних центрів розвитку та підготовки волонтерського руху»

15 вересня 2016

1

Знамените Запоріжжя славетне не тіль красою міста та Козацьким островом Хортиця, а й тим що зібра встю талановиту молодь майже з усіх куточків України на цікавому проекті “Створення координаційних центрів розвитку та підготовки волонтерського руху” який проходив з 8-11 вересня.

7-p09pgjilo

p-swmioct-a

8 вересня проект розпочався зі знайомства учасників у цікавому форматі “Український вечір”. Кожний із учасників презентував своє місто та регіон. Херсонщина, Черкаси, Миколаїв, Чернігів, Донеччина, Київ, Запоріжжя, Вінниця, Хмельницький, Дніпропетровськ, Харків з нами!

9q5g1nrha_g

69tj24o9aqo

9 вересня – день інтенсивного навчання. Що таке координаційний волонтерський центр? Які функції він може виконувати? На ці питання відповідали наші учасники. Також ми проаналізували можливі алгоритми створення та розвитку КВЦ. Учасники поділился власним досвідом створення певної волонтерської платформи розвитку волонтерської діяльності та розповіли про цікаві власні технології популяризації волонтерської діяльності.

aizah7njdja

c5qxjpqxf_i

Були проведені невеликі лекції, а саме: “Нетворкінг та міжсекторальна взаємодія у волонтерській діяльності – саме про це розповідав наш спікер – Андрій Величко, та корисна і надихаюча інформація від нашого спікера – Михайла Федорова, який бездоганно розповів не тільки про SMM у волонтерській діяльності, але й про роль громадської діяльності та волонтерства у власному житті.

mtydu6i5b5u

q1clbt94e0k

Кожен ранок починався з ранкових руханок які починалися о 7:30 на березі Дніпра, і протягом дня був чудовий заряд на роботу, такі як основні форми діяльності коротко ознайомилися, але ж основна маса волонтерів це студентство тому розважальна програма була цікавою та непередбачуваною, причому волонтери самі створювали різноманітні розваги, а самим яскравим моментом було те що ми мали змогу відвідати справжнє запоріжжське весілля, та вкрасти наречену.