Всеукраїнський форум «Стабільність через співпрацю»

6 червня 2017

29–30 травня у Києві  відбувся  всеукраїнський форум «Стабільність через співпрацю»   для учасників  програми «Активні Громадяни» #activecitizensua.

Факультет соціальної та психологічної освіти,  представляла  кандидат    педагогічних наук, доцент  кафедри соціальної  педагогіки та соціальної роботи  Уманського   державного  педагогічного  університету – Полєхіна Вікторія.

На форумі виступили посол Великої Британії в Україні Джудіт Гофф, заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо-переміщених осіб Юрій Гримчак, Уповноважена уряду у справах людей з інвалідністю Раїса Панасюк, керівник Британської ради в Україні Саймон Вільямс.

У рамках форуму були представлені результати,  плани та можливості проекту «Активні Громадяни», відбулася презентація успішного досвіду, напрацювань і найкращих практик,   що сприяють співробітництву та мають вплив на стабільність в суспільстві, від партнерів проекту; було оголошено про створення Асоціації Активних Громадян.


Фото новини: