Всеукраїнський форум “Career Talks 3.0: навички для успіху”

5 грудня 2019

З 2 по 3 грудня молодь з усієї України дізнавалася про навички майбутнього та секрети успішної кар’єри на Всеукраїнський форум “Career Talks 3.0: навички для успіху”.

Близько 200 учасників та учасниць слухали виступи лідерів думок та топ-менеджерів про побудову кар’єри у державному, громадському, міжнародному та корпоративному секторах, а також у підприємництві. Серед  них був і студент нашого факультету Компанієць Микола.

Молодь мала змогу освоїти навички емоційного інтелекту, системного мислення, цілепокладання, ефективної комунікації, проактивності, та вміння вести переговори. В цьому їм допомагали провідні спеціалісти компаній Райффайзен Банк Аваль, Reikartz Hotel Group, Ашан, Данон Україна, Procter & Gamble, Метінвест, Syngenta, Raben Group Ukraine, Coca-Cola Ukraine та lifecell.

Мотивували учасників Хайме Надаль, голова представництва Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine, Maryna Saprykina, голова правління Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Yarema Oleksandr, заступник міністра молоді та спорту України та лідер гурту Антитіла Тарас Тополя та Наталія Гуріна, заступниця голови правління Райффайзен Банк Аваль.

Організатори: Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, Державна установа Всеукраїнський молодіжний центр, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», платформа Career Hub та Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine.


Фото новини: