Відбувся круглий стіл на тему: «Дотримання норм Конституції України під час воєнного стану» з нагоди Дня Конституції України»

29 червня 2022

27 червня 2022 року в управлінні освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради відбувся круглий стіл на тему: «Дотримання норм Конституції України під час воєнного стану» з нагоди Дня Конституції України».

До заходу долучилася учнівська та студентська молодь, молоді науковці, внутрішньо переміщена молодь.

З вітальним словом виступила міська голова м. Умань Ірина Плетньова.

Спікерами круглого столу стали:

Кучер Софія, голова Молодіжної ради м. Умань;

Герасименко Лілія, координаторка освітніх проєктів освітнього центру Верховної Ради України;

Скус Ольга, депутат Уманської міської ради, доцент кафедри історії України Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини;

Чирва Ольга, депутат Уманської міської ради, професор кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Лабанов Дмитро, координатор проєкту «Спільно. Точки зустрічі» за підтримки ЮНІСЕФ.

Під час круглого столу учасники обговорили важливість та необхідність Конституції України, пригадали передумови її створення, а також ніч її ухвалення. Також під час заходу розглядалися питання економічної незалежності нашої Батьківщини, а також важливість підтримки економіки у період війни.

Круглий стіл був цікавим та корисним, так як включав історико-економічний дискурс, що сприяє національно-патріотичному вихованню сучасної молоді та формує відповідального та свідомого громадянина нашої держави.

Також під час круглого столу було представлено художні роботи дітей переселенців на підтримку ЗСУ та української держави.


Фото новини: