Відбулась серпнева конференція освітян Гайворонського району Кіровоградської області

6 вересня 2016

3

30 серпня 2016 року голова райдержадміністрації Юрій Клименко,  голова районної ради Дмитро Грабовий, начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Гродзіцький та викладачі УДПУ імені Павла Тичини взяли участь в щорічній нараді педагогічних працівників Гайворонщини, яка відбулася на базі НВК “Гайворонська гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №5”. Керівники району привітали вчителів з початком нового навчального року, побажали їм успіхів  та  відзначили, що освіта є основою розвитку нації та держави, стратегічним ресурсом та запорукою майбутнього України, а вся відповідальність за якість освіти, за вміння постійно вдосконалювати навчально-виховний процес та створювати для кожної дитини такі умови, де вона могла б самореалізуватися як особистість – покладена на вчителя. Загалом, питання надання якісної освіти було ключовим у виступах на конференції. Кращим педагогам та молодим спеціалістам вони вручили відзнаки та подарунки. Також були відзначені загальноосвітні навчальні заклади району за результатами рейтингової оцінки.

12

По закінченню пленарної частини відбулись секційні обговорення педагогічних проблем та перспективи розвитку напрямків освіти.

Заєць Світлана Сергіївна та Шулдик Анатолій Володимирович виступили з конкретними пропозиціями щодо співпраці факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини з психологами та соціальними педагогами Гайворонського району.

4

5