Відбулася настановча конференція до навчальної ознайомчої практики

30 жовтня 2019

На факультеті соціальної та психологічної освіти 28 жовтня 2019 р. відбулася настановча конференція до навчальної: ознайомчої практики.

У роботі конференції взяли участь студенти І курсу, які здобувають ступінь вищої освіти «Молодший бакалавр», студенти ІІ курсу, які здобувають ступінь вищої освіти «Бакалавр» та керівники практики (д. пед. н., доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Клименко Ю. А., к. пед. н., доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Матрос О. О., викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Скочко М. О., викладач кафедри психології Філатова Т. С.).

Керівник практики від факультету Роєнко С. О. ознайомила з особливостями проходження практики. Вона зазначила, що практика організовується за пілотним принципом, що дасть можливість студентам ознайомитися з діяльністю різних типів закладів соціальної сфери. У межах проходження практики студенти дізнаються по особливості роботи  комунального закладу «Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умані Черкаської обласної ради», комунального закладу «Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради», центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю  «Пролісок», реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами, відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Уманської міської ради, служби у справах дітей виконавчого комітету Уманської міської ради, Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Уманської районної державної адміністрації, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

Керівники практики ознайомили студентів з програмою практики, з вимогами до оформлення звітної документації та провели інструктаж з техніки безпеки.

Бажаємо студентам успішно виконати завдання практики та розширити знання про майбутню професію.


Фото новини: