Відбулося засідання предметної комісії для проведення процедури визнання результатів навчання для здобувачів освіти

20 січня 2022

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулося засідання предметної комісії для проведення процедури визнання результатів навчання для здобувачів освіти.

Такими стали здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти «доктор філософії» за освітньо-науковою програмою «Освітні, педагогічні науки» (гарант проф. О. М. Коберник).

Предметна комісія працювала у складі: Кравченко О.О., д.пед.н., професора, декана факультету соціальної та психологічної освіти; Коберника О. М., д.пед.н., професора кафедри педагогіки та освітнього менеджменту; Бялик О. В., д.пед.н., професора кафедри педагогіки та освітнього менеджменту; Кірдан О. Л., д.пед.н., професора кафедри педагогіки та освітнього менеджменту.

За результатами обговорення предметною комісією прийнято рішення про визнання результатів навчання у неформальній освіті з освітнього компоненту «Освітні інновації» для здобувачів третього освітньо-наукового рівня «доктор філософії» (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки): Ляховській Юлії Олегівні та Підгорному Олександру Васильовичу.

Вітаємо із успішних новим досвідом


Фото новини: