Відкрита лекція з педагогіки на тему: «Підвищення кваліфікації і атестація педагогічних працівників»

1 листопада 2016

1

28 жовтня відбулася відкрита лекція з педагогіки доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Гагаріна Миколи Івановича для студентів факультету мистецтв. Тема лекції «Підвищення кваліфікації і атестація педагогічних працівників».

20161028_125246

На заняттібуло розглянуто питання підвищення кваліфікації, вивчення, узагальнення і поширення перспективного досвіду вчителів і педагогічних колективів, впровадження в практику школи досягнень педагогічної науки як основні завдання удосконалення професіоналізму вчителів. Значний інтерес викликав матеріал,  в якому було розкрито методичне забезпечення діяльності вчителя таатестація педагогічних працівників.

20161028_125609

Під час викладу навчального матеріалу поєднувались традиційні та інтерактивні методи навчання: постановка проблемних питань, колективне обговорення, мозковий штурм тощо. Студенти активно брали участь у роботі, виявляли зацікавленість матеріалом, висловлювали власне бачення проблеми.В аудиторії панувала атмосфера доброзичливості, толерантності, наукового пошуку.

Загалом, лекція проведена на належному теоретичному та науково-методичному рівні.