ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ ДОЗВІЛЛЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ «БАВОРГАЙ»

3 червня 2019

У останній день весни, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, відбулося відкриття Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барворгай». Це спільний проект управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради і факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Діяльність Центру спрямована на створення необхідних умов для змістовного відпочинку, цікавого дозвілля, формування здорового способу життя, творчого і духовного розвитку. Він працює в літній. Особливість роботи Центру полягає в тому, що організація дозвілля дітей віком 6-17 років проводиться на території спортивних та ігрових майданчиків мікрорайонів міста, в скверах та парках.

Студенти соціально-психологічної служби та першого курсу організували для дітей цікаву ігрову програму. Учнів початкових класів було об’єднано у чотири команди. Для того, щоб налагодити контакт з дітьми, краще пізнати їхні інтереси було проведено ігри на знайомство. Особливе захоплення серед дітей викликали ігри-руханки, які майстерно провели студенти.

Проявити творчість діти мали можливість під час виконання спільного малюнку «Літо!».

Чимало позитивних емоцій отримали діти та студенти під час виконання флешмобу.

Бажаємо всім, хто долучається до роботи центру «Барвограй», позитивних емоцій, яскравих вражень та задоволення від роботи з дітьми!


Фото новини: