Відкриття центру дозвілля і відпочинку «Барвограй»

1 червня 2017

1 червня 2017 року в Міжнародний день захисту дітей розпочав свою роботу табір дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй» – спільний проект управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради та факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Діяльність Центру спрямована на створення необхідних умов для змістовного відпочинку, цікавого дозвілля, формування здорового способу життя, творчого і духовного розвитку. Він працює в літній період протягом трьох табірних змін та охоплює дітей віком 6-17 років. Особливість роботи центру полягає в тому, що організація дозвілля дітей проводиться на території спортивних та ігрових майданчиків мікрорайонів міста, в скверах та парках.

До роботи Центру на умовах волонтерської допомоги долучаються студенти І курсу факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Їх діяльність спрямована на створення позитивного середовища для розвитку вихованців.

Активну участь у загальноміських заходах до Міжнародного дня захисту дітей взяли волонтери студентської соціально-психологічної служб факультету соціальної та психологічної освіти та студенти І курсу під керівництвом Бондаренко Г. В. (заступника декана з виховної роботи). Вони організували розважально-ігрову програму з конкурсами та іграми для дітей різних вікових категорій. Діти із задоволенням брали участь у флешмобах, долучалися до танців, були активними учасниками різноманітних конкурсів.