Вітання від «перехресників»!

29 листопада 2017

Вітання від «перехресників»!  Саме так нас студентів – заочників 165 і 166 груп факультету соціальної та психологічної освіти, (магістратура), називають в університеті. А все тому, що вже маючи за плечима вищу освіту, (а дехто ще й не одну!) прийшли сюди за своєю мрією – здобути професію психолога. Позаду залишилися вступні екзамени, осіння «начитка» і ось вона, перша екзаменаційна сесія! Сказати, що хвилювалися – не сказати нічого, адже уповні відчули смак студентського життя. Лекції, семінарські, ІНДЗ, іспити, заліки, янголи – бібліотекарі, гамір у просторих коридорах і пахощі студентської їдальні – ось воно, щастя знову відчути себе молодим, повним сил та енергії! Дарма, що іноді доводилося спати усього по кілька годин на добу, а конспекти  дописувати на підвіконні, хвилюватися, перед екзаменом, притуляючи вухо до дверей: ну що там?! Ми все одно надзвичайно щасливі. Щасливі від приналежності до великої університетської родини. Що маємо можливість змінити своє життя. Що нас тут люблять і обов’язково допоможуть зробити ще один крок назустріч своїй мрії.

Здано останній залік, (знаємо назубок усе про психодраму і соціометрію!), відправилися до методкабінету наші прикрашені оцінками «заліковки».  Навіть університетський кіт Туманчик, солодко примружує розумні очі:

 – Все поздавали? Вітаю, вітаю!

Час прощатися. Але не надовго. Усього лиш до квітня, до наступної сесії. Тоді знову поз’їжджаємося ми з усіх куточків України  до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. За знаннями і новими знайомствами, за неперевершеною атмосферою альма – матер, що стала часточкою нашого життя.