ВІТАЄМО З НАГОРОДОЮ!

10 листопада 2017

Вітаємо доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Олександра Коберника з громадською відзнакою – Срібною медаллю «Василь Зеньковський» за значний внесок в розвиток педагогічної науки.

Одноголосне рішення про нагородження Олександра Миколайовича такою поважною нагородою було прийнято під час сумісного засідання Науково-програмного комітету Міжнародної науково-практичної конференції «Професійне становлення особистості: проблеми і перспективи» і Громадського педагогічного товариства імені Василя Зеньковського. Ця громадська відзнака увіковічує пам’ять нашого видатного співвітчизника – філософа, психолога, педагога, громадського і релігійного діяча Василя Васильовича Зеньковського, який народився у м. Проскурові (нині Хмельницький) в 1881 році, і вручається науковцям за досягнення в науковій та педагогічній діяльності.

Щиро бажаємо вельмишановному Олександру Миколайовичу нових перемог і здобутків, творчості й наснаги на многая літа, на честь і славу української науки, університету, України.

Прес-центр УДПУ