День соціальної справедливості

23 лютого 2017

attachment

Щороку  20-го лютого відзначається загальнодержавне свято – День соціальної справедливості.

Справедливість – це невід’ємне природне право кожного. Так влаштована людина, що почуття справедливості для неї служить певною відправною точкою у побудові свого особистого суспільного добробуту, як у мисленні, так і у поведінці, яка проявляється в суспільстві і керується усталеними традиціями навколишнього світу.

IMG_007

Саме в цей день студенти  4 курсу, факультету соціальної та психологічної освіти   зібралися на  засідання круглого столу, в Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» за участю голів студентських рад навчальних закладів міста; начальника та  фахівців  управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради;  представників  Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та інші.

IMG_055

Студенти факультету та керівник стажерської практики  Полєхіна Вікторія Миколаївна,   мали змогу взяти участь у дискусії щодо  роботи, яка проводиться в місті з соціальної підтримки населення, в тому числі сімей з дітьми;  про соціальні стипендії для студентів;  про призначення соціальних допомог та субсидій.

Відзначаючи Всесвітній день соціальної справедливості, ми намагаємось привернути увагу  усіх українців, зокрема, молодь, до актуальних проблем нашого суспільства, а також спонукати взяти на себе відповідальність спрямовану на покращення соціального становища громадян.