“ДИТЯЧЕ СЕРДЕНЬКО, ЖИВИ!”

14 травня 2019

З 01 по 30 квітня небайдужі уманчани мали можливість долучитися до ХІV Всеукраїнської благодійної акції від фонду «Серце до серця», яка проходила під гаслом «Дитяче серденько, живи!». Мета – придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень кожної області України.

Збір коштів відбудеться по всій країні. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 875 369, 23 грн.,на ці кошти Фондом придбано та передано у дитячі лікарні України 229 слухових апаратів. Також в деякі обласні центри було закуплено 12 одиниць медичного обладнання для ранньої діагностики слуху, що дало можливість лікувати дітей на більш якісному рівні.

Волонтери студентської соціально-психологічної служби факультету соціальної та психологічної освіти стали активними учасниками акції. Протягом місяця студенти організовували й проводи різні акції, а всі охочі могли долучитися, пожертвувавши кошти.

Спільними зусиллями волонтерами факультету було зібрано 3028 грн, а загалом усіма учасниками міста ‒ 35000 грн. На рахунок фонду з усіх областей надійшло понад 3 млн. грн., кошти продовжують надходити.

Дякуємо усім, хто долучився!


Фото новини: