Дитячий ранок для вихованців «Проліску»

7 грудня 2016

1

Центр соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради є унікальною установою для дітей з особливими потребами. Завдяки підтримці міської влади, громади, благодійників, спеціалісти Центру успішно впроваджують нові й ефективні методи й методики в реабілітації дітей з інвалідністю.

2

3

4

Як одне з джерел радості і реабілітації дітей – це заняття мистецтвом співу, декларування, танцю, рукоділля, тощо. Враховуючи можливості і потреби дітей та згоду батьків, погодження керівництва УДПУ, колектив «Проліску» підготував і провів в дитячий ранок до Дня людей з інвалідністю і в актовій залі педагогічного університету.  Привітна зала, справжня велика освітлена сцена, хороший звук неабияк порадували дітей і додали настрою дорослим.

5

6

7

Програма заходу була дуже цікава та насичена. Учасники могли не лише продемонструвати свої здібності, відчувши себе співаками, танцюристами, акторами, а й удосконалити свої вміння опановувати нові для них види мистецтва. Інтерактивні розваги з глядачами також мали великий відгук аудиторії. Концертна програма складалася з номерів художньої дитячої самодіяльності у виконанні дітей з особливими потребами та вихованців міських мистецьких шкіл.

8

9

10

Від імені міського голови до дітей і дорослих звернулася начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, вона наголосила на тому, що в місті є дієві місцеві програми соціального захисту та підтримки  людей з особливими потребами і Уманська міська рада завжди буде робити все можливе, аби допомогти родинам, де ростуть і виховуються діти з особливими потребами. В той самий час соціальні працівники постійно вдосконалюють свою роботу, вивчають все нові і нові методики роботи, запроваджують їх і допомагають дітям. Вона вручила і набори солодощів від міського голови.

11

12

13

Привітала в стінах УДПУ та запросила бути активними і вірити в свої сили Оксана Кравченко, декан факультету соціальної та психологічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. Слова вітання, м’які іграшки та вітаміни для вихованців Центру реабілітації «Пролісок» від Товариства Червоного Хреста України передала голова міськрайонної організації ТЧХУ Валентина Чорна.

14

15

Окремі слова подяки від організаторів і учасників заходу для дітей з інвалідністю  – Віктору Бойку , керівнику ТОВ «Круїз- Авто » та колективу підприємства. Водії надзвичайно оперативно і акуратно доставили дітей і їх батьків на зустріч, по закінченню відвезли додому, допомогли бажаючим дістатися на Фестиваль «Повір у себе», який проходив у Будинку вчителя.