Нарешті ми дочекалися та познайомились з Вами

31 серпня 2019

Цього року наш студентський колектив поповнився значною кількістю першокурсників, і усі вони з нетерпінням чекали знайомства зі своїми кураторами та групою і нарешті дочекалися.
Під час офіційної частини виступила декан факультету д.пед.н. Кравченко Оксана Олексіївна, яка окреслила особливості навчання на факультеті, труднощі та цікаві моменти з якими можуть зіштовхнутися студенти.
Про особливості навчального процесу, кількість пар у студентів, строки сесії , та особливості оцінювання в кредитно-трансферній системі розповіла заступник декана з навчальної роботи к.пед.н Левченко Наталія Володимирівна.
Захопливою та цікавою була доповідь заступника декана з виховної роботи к.пед.н. Бондаренко Галини Василівни, яка розповіла про основні виховні заходи на факультеті, конкурси, творчі проекти, а також розповідь про план заходів, які проводяться для студентів 1 курсу з метою їх адаптації до особливостей нового навчального процесу.

Наприкінці відбулося те на що так довго чекали усі, згідно спеціальностей студентів було поділено по групам, призначено кураторів академічних груп, та студкураторів.
По завершенню зустрічі усі студенти першого курсу зібралися на  кураторські години, де були обрані старости груп, а всі мали змогу краще познайомитись, та дізнатись більше про своїх одногрупників та кураторів.
Студенти жваво ділилися історіями про себе, своїми захопленнями та планами на майбутнє! Активно приймали участь в усіх конкурсах та з завзяттям повторювали за своїми наставниками під час флешмобу
Дорогі наші першокурсники Ви надзвичайно круті, кожен з Вас унікальний та надзвичайно талановитий. Далі буде ще цікавіше


Фото новини: