До УВАГИ абітурієнтів!!!

15 липня 2016

ZTZ84TfaQAT4n8bNERKDrzz8i

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини організував для вступників консультативний пункт для подання електронних заяв. Про це йшлося на черговому засіданні приймальної комісії університету

— Однією з особливостей вступної кампанії 2016 року є подача заяв переважно в електронній формі. У такій спосіб подають заяви вступники на навчання на 1 курс освітнього ступеня бакалавра за денною формою, які не мають підстав для особливих умов участі у конкурсі і зарахування.

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі он-лайн. Це дуже відповідальний момент, адже технічна помилка може мати серйозні наслідки. Заяву, яку вже зареєстровано у вищому навчальному закладі, не може бути скасовано.

IMG_20160715_093427

IMG_20160715_093445

З метою надання методичної допомоги вступникам у подачі електронних заяв УДПУ ім. Павла Тичини організовує консультативний пункт, який буде працювати з 11 до 27 липня 2016 року. Вступники можуть звернутися у ці дні з 8 до 17 год. до ауд. №108 навчального корпусу №3 університету, в якому розташована приймальна комісія. Спеціально підготовлені працівники допоможуть вступникам подати електронну заяву незалежно від вибору вишу та спеціальності.

Для подачі електронної заяви вступник повинен знати:

— адресу електронної пошти, до якої має доступ;

— серію та номер документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;

— оригінал або скановану копію (фотокопію) додатка до документа про освіту, на основі якого здійснюється вступ;

— номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

— серію та номер документа, що посвідчує особу, та коли й ким він виданий.

IMG_20160715_093812

Вступники можуть подати у різні виші до п’ятнадцяти заяв на п’ять спеціальностей (спеціалізацій), на яких передбачено прийом за кошти державного бюджету. Подання заяв в електронній формі на спеціальності (спеціалізації), на яких не передбачається прийому за кошти державного бюджету, не обмежується.

Тільки у паперовому вигляді до приймальної комісії університету подають заяви вступники на навчання на 1 курс освітнього ступеня бакалавра:

— які мають право складати вступні іспити з конкурсних предметів в університеті (див. Розділ VII Правил прийому);

— які мають право на зарахування за співбесідою (див. Розділ IX Правил прийому),

— які претендують на зарахування в межах встановлених квот для пільгових категорій (див. Розділ Х Правил прийому).

IMG_20160715_093727

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини готовий допомогти абітурієнтам!