ДО 80-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ОЛЕКСАНДРА ЗАХАРЕНКА

7 лютого 2017

0000

Викладачі УДПУ імені Павла Тичини взяли участь у пленарному засіданні з нагоди відзначення 80-річчя від дня народження українського педагога Олександра Антоновича Захаренка, яке відбулося 2 лютого у Черкаському обласному Будинку учителя.

Вчений, педагог-гуманіст Олександр Захаренко був непересічною людиною. Творчий спадок Олександра Антоновича є духовним підґрунтям та предметом викладання у навчальних закладах. З доповіддю про те як втілюють настанови вчителя-новатора, директора славнозвісної школи над Россю, академіка Олександра Антоновича Захаренка у нашому навчальному закладі перед учасниками пленарного засідання виступив керівник наукової школи «Актуальні проблеми технологічної підготовки учнів» доктор педагогічних наук, професор Олександр Коберник.

1

2

За високий професіоналізм, сумлінну багаторічну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення 80-річчя від дня народження О. А. Захаренка почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації нагороджено доцента кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Уманського педагогічного університету імені Павла Тичин Оксану Гнатюк.