Запрошуємо до участі в навчальних тренінгах

12 вересня 2019

26-го вересня в Уманському державному педагогічному університеті ім. Павла Тичини відбудеться інформаційна сесія “Права гомосексуальних людей в Україні”. Сесія проводиться за підтримки громадської організації “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” у рамках виконання проекту міжнародної технічної допомоги «Програма сприяння рівності та протидії дискримінації в Україні», що реалізується НДІ (Національним Демократичним інститутом), та керуючись законом України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні» (5207-VI від 6.09.2012 р.), Асоціація проводить інформаційні сесії для різних категорій населення та професійних груп. Інформація, що надається під час цих навчальних заходів, надасть можливість навчити молодь навичкам протидії дискримінації та стигмі представників спільноти ЛГБТ.
Інформаційні сесії включають у себе навчальні вправи, роботу в групах над випадками дискримінації, інформацію щодо дискримінації та відповідну термінологію з теми. Одна інформаційна сесія триває 90 хвилин та по закінченню її учасникам видаватимуться сертифікати.
В одній сесії одночасно можуть брати участь від 7 до 20 осіб.27-го вересня відбудеться тренінг з питань адвокації прав ключових спільнот у контексті епідемії ВІЛ та роботи у ВІЛ-сервісних організаціях.
Час та місце проведення заходів будуть заздалегіть повідомлені учасникам за залишеними електронними адресами.
Зареєструватися можа тут!