Запрошуємо на вебінар “Плекання стійкості у молоді”

31 січня 2023

Інформаційний вісник для освітян:

плекаємо стійкість у молоді

Дорогі друзі, нашою головною відповіддю на випробування війни має бути зміцнення та плекання психологічної стійкості. На рівні індивідуальному, родинному, рівні закладів освіти, установ, національному. Пам’ятаєте слова Лесі Українки: «Хто не жив посеред бурі, той ціни не знає силі»? Стійкість і є цією силою, яка дозволяє проходити крізь життєві «бурі», а особливо ця сила необхідна нашій молоді, яка буде продовжувати спільну нашу місію – іти до перемоги. Тому так важливо опанувати мистецтво збереження та відновлення сил, і молодь має стати “майстрами відновлення”. Нам важливо бути свідомими: десь так, як ми акумулюємо запас електрики, води, їжі на випадок блекауту, всі ми, молодь має вміти акумулювати наші сили, поповнювати резерви нашої стійкості і теж ділитися нею зі всіма іншими – тоді разом усе здолаємо! Тож запрошуємо освітян та молодь долучитись наступного тижня до вебінару “Плекаємо стійкість в студентської молоді”. Також раді презентувати вам оновлену сторінку “Академії стійкості” з окремою рубрикою “Плекати стійкість команд та фахівців”, де ви зможете переглянути онлайн коротку версію нашого тренінгу, ознаймитися з навчально-методичними матеріалами, які, сподіваємося, стануть джерелом корисних ідей та натхнення для проведення відповідних освітніх програм у ваших установах.

З любов’ю,


 

Плекання стійкості в студентської молоді

Запрошуємо на вебінар за участю закордонних колег 8 лютого, 18:00 – 20:00 год.

 

Ширея Мінтон, ліцензований професійний клінічний консультант, доцент в Університеті штату Каліфорнія, Нортрідж (CSUN) (США)

Дебора Буттітта, доктор медичних наук, доцент в Університеті штату Каліфорнія, Нортрідж (CSUN), клінічний керівник клініки сімейного консультування Мітчелла в CSUN (США)

Зареєстуватися


Запрошуємо до перегляду інформаційних матеріалів для освітян щодо психологічної підтримки молоді у контексті зіткнення з викликами війни


Стійкість – це наш щит, наша відповідь, наша здатність залишатися незламними, здатність бути вірними нашим цінностям і зберігати у собі людяність. Це здатність відновлювати душевні сили, берегти і зміцнювати наші стосунки. А відтак вистояти, перемогти, відродитися!

Стійкість – це вибір. Стійкість потребує мудрого і осмисленого гартування. Вона має “формулу”, яку ми потребуємо розуміти і використовувати. І зараз – в часи оцих непростих випробувань – це наш пріоритет у сфері турботи про психічне здоров’я.

Завітати до академії


Запрошуємо ознайомитись з новою рубрикою в Академії стійкості – “Плекати стійкість команд та фахівців”

Місця праці є важливим місцем турботи про психічне здоров’я своїх працівників. Команди, трудові колективи є теж важливим місцем нашої підтримки один одного в часі випробувань, вони є важливим джерелом нашої стійкості. Тож нам так важливо плекати стійкість у наших командах та установах! Відтак пропонуємо вам ознайомитись з онлайн версією тренінгу для команд, а також ряд додаткових корисних ресурсів по даній темі.

Переглянути матеріали