Зарахування за державним замовленням

8 серпня 2018

Ось він – найочікуваніший момент вступної кампанії 2018 року!

 7 серпня заклади вищої освіти здійснили зарахування за державним замовленням бакалаврів (денна і заочна форма навчання) на базі повної загальної середньої освіти та на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (денна форма навчання).

Вступники, які 1 серпня отримали рекомендації до зарахування для здобуття освіти за кошти державного бюджету і подали необхідні документи до приймальної комісії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини були зараховані на навчання. Та й тим, хто не мав такої рекомендації, не варто засмучуватись, адже  після 7 серпня відбуватиметься переведення на вакантні місця бюджету. Воно має завершитися до 18 серпня.

 Право на переведення за всіма спеціальностями є у вступників, які мають спеціальні умови на участь у конкурсі. На переведення мають право також черговики, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця, однак лише за тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка і у межах вакантних місць.

Для переведення вступники попередньо мають бути зараховані на навчання за контрактом.

З наказами про зарахування можна ознайомитись тут.

Прес-центр УДПУ