Засідання круглого столу з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

30 липня 2020

За дорученням міського голови Олександра Цебрія з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми Галина Кучер провела засідання круглого столу.

У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. В цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Робота в місті Умані у сфері протидії торгівлі людьми базується на Законі України «Про протидію торгівлі людьми», Державній соціальній програмі протидії торгівлі людьми на період до 2020 року, Порядку взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, стандартів надання соціальних послуг особам, які постраждали від торгівлі людьми та інших нормативно-правових актах. З метою захисту таких осіб в Умані діє міська соціальна програма протидії торгівлі людьми на період 2015-2020 роки, затверджена рішенням Уманської міської ради від 13.03.2015 року № 3.4-67/6 зі змінами, відповідно до якої розроблено завдання та заходи. Учасники круглого столу обговорили виконання завдань та заходів міської соціальної програми протидії торгівлі людьми та переглянули відеоролик «Життя на продаж» прийнято рішення підготувати проект міської соціальної програми протидії торгівлі людьми на 2021-2025 роки.

https://www.youtube.com/watch?v=mTiIds1bkIc&


Фото новини: