ЗАСІДАННЯ СЛУХАЧІВ ШКОЛИ ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ МОЛОДОГО ВИКЛАДАЧА

14 листопада 2017

На базі факультету фізики, математики та інформатики відбулося перше засідання слухачів школи професійного зростання молодого викладача, на якому обговорювалися стратегічні завдання підготовки педагогічних кадрів в умовах реалізації Закону України «Про освіту» та Проект нових вимог до порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у вищих навчальних закладах (наукових установах).

Керівник школи професійного зростання молодого викладача, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Надія Стеценко окреслила ключові засади нового Закону «Про освіту», завдання, які необхідно вирішувати закладам вищої освіти для успішної підготовки учителів нової української школи, особливу увагу приділила інклюзивному навчанню.

Завідувач відділу аспірантури та докторантури, доцент кафедри географії та методики її навчання Ірина Кравцова ознайомила слухачів школи професійного зростання молодого викладача з ключовими аспектами, які стосуються нових вимог до порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук, запропонувала залучитися молодим викладачам до обговорення Проекту та внести конструктивні побажання і рекомендації.

Проблеми, які обговорювалися на засіданні, не залишили байдужим жодного слухача. Деякі викладачі навіть після засідання з’ясовували окремі питання, які їх особливо зацікавили.

Прес-центр УДПУ