Засідання студентського наукового товариства

14 вересня 2016

1

13 вересня 2016 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулося розширене засідання студентського наукового товариства.

Зі вступним словом виступила декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Олексіївна Кравченко, яка зауважила на тому, що робота Студентського наукового товариства сприяє формуванню умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів факультету, допомагає у забезпеченні глибокого вивчення і освоєння дисциплін навчального плану, заохочує та залучає студентів до участі у науковому житті університету, сприяє пошуку та підтримці талановитих дослідників серед студентів факультету, а також підвищенню якості фахової підготовки та кваліфікаційного рівня майбутніх фахівців.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b9

Голова СНТ Завалко Альона окреслила орієнтовний план роботи Студентського наукового товариства на семестр, переваги та пріоритетні напрями його діяльності, розповіла про перспективи, які відкриваються перед талановитою та обдарованою студентською молоддю, зауважила на можливості участі в студентських обмінах, освітніх проектах, конкурсах, предметних олімпіадах, методичних семінарах, науково-практичних конференціях різних рівнів, а також на можливості написання та публікації статей та тез в збірниках наукових робіт та фахових виданнях.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b91

На факультеті соціальної та психологічної освіти створено всі умови для розкриття інтелектуального потенціалу, керівництво факультету всіляко заохочує та підтримує студентські ініціативи.

Після ознайомчої лекції відбулося засідання учасників СНТ, де обговорились важливі моменти роботи; складено та погоджено план роботи на рік.

Чекаємо на поповнення своєї маленької родини!