ЗАТВЕРДЖЕНА ПРОГРАМА I ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ЛІГА ПЕДАГОГІВ»

29 вересня 2017

26 вересня на робочій зустрічі в Уманському державному педагогічному університеті ім. Павла Тичини був затверджений проект програми та вирішені організаційні моменти, тож 9-10 листопада Український дитячий центр «Молода гвардія» та  Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини проведуть I Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Ліга педагогів».

Про це розповіла методист науково-методичного відділу УДЦ «Молода гвардія» Галина Вольчева.

«Фестиваль-конкурс «Ліга педагогів»  проводитиметься вперше і має стати щорічною традицією, адже досвідчені практики і теоретики об’єдналися, аби акцентувати увагу на значимості педагогічної професії», – поділася доброю новиною Г.Вольчева.

Також вона пояснила, що захід орієнтований на студентство, яке претендує зайняти статус педагогічної еліти України, саме тому концептом фестивалю є спонукання студентів до активної життєвої позиції та всебічного зростання у обраній професії.

Програма фестивалю розкривається у двох напрямках:

  • – презентаційні заходи: ознайомлення з дитячими оздоровчими закладами, факультетами вузів та новітніми напрацюваннями в педагогіці і психології;
  • – конкурсні заходи: «Краща молодь світу», «Інтелектуальний марафон», «Ігровий батл», «Dance-шоу».

Докладніше про конкурси:

  • – за умовами конкурсу «Інтелектуальний марафон» студенти шукатимуть відповіді на тестові запитання за рубриками;
  • – конкурс «Краща молодь світу» передбачає змагання між командами на кращу агіт-рекламу професії педагога;
  • – «Ігровий батл» – конкурс на кращу  ігрову технологію. Кращі розробки будуть оформлені у збірку «Фестивальна ігротека»;
  • – танцювальний конкурс «Danceшоу» допоможевизначити найактивніших і найдружніших серед студентських команд і матиме елементи хореографічного майстер- класу.

Створений творчий тандем дитячого закладу оздоровлення і відпочинку та педагогічного вузу дозволить створити  умови для самореалізації студентів та набуття ними цінного практичного досвіду.

У подальшому право приймати фестиваль надаватиметься організаторам почергово,  відтак у 2018 році пізнавальне свято студентства пройде на березі Чорного моря в УДЦ «Молода гвардія».

Фото новини: