Захист виробничої практики

6 травня 2019

На факультеті соціальної та психологічної освіти, квітень місяць 2019 р. відзначився сесією захистів різних видів практик, що проходили студенти випускних курсів, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» та «магістр».

Студенти 4 курсу 41, 410 та 410р групи звітували про виконання завдань виробничої практики, яку вони проходили на базі закладів соціальної сфери м. Умань та за місцем свого проживання/працевлаштування. Підставою для спрямування студентів в заклади, що знаходяться за межами Умані, була наявність клопотань від керівництва закладів, що виступили базою практики.

Захист практики передбачав демонстрацію презентації. У слайдах студенти детально висвітлили свій набутий практичний досвід діяльності соціального працівника в конкретній соціальній установі. Також вони аналізували специфіку роботи того закладу (підрозділу), де проходили практику, аналізували вимоги до ведення документації, давали психологічний портрет користувачів послуг.

Студенти-практиканти зазначили, що теоретичні знання, які вони отримали в стінах університету, дали можливість на належному рівні виконати завдання практики. Також, за твердженням студентів, вони навчились правильно та послідовно планувати роботу, а ще співпереживати та допомагати, підтримувати моральний дух тих, хто цього потребує.

Під час проходження практики студенти зарекомендували себе як старанні, відповідальні особи, що підтверджують схвальні характеристики від закладів соціальної сфери.


Фото новини: