ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

8 квітня 2016

IMG_20160406_093525

6 квітня 2016 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист виробничої практики студентами 4 курсу, які навчаються за напрямом підготовки: Соціальна робота.

На захисті були присутні члени екзаменаційної комісії: заступник декана з педагогічної практики – канд. пед. наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Роєнко С. О, керівники практики та методисти – канд. пед. наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Балдинюк О. Д., викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Бойко О. М., канд. пед. наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Заєць С. С.

IMG_20160406_094753

Студенти представили свої звіти в презентаційній формі, що дало змогу розкрити специфіку діяльності соціальної роботи різних закладів соціальної сфери міста та району; особливості фахової діяльності різних спеціалістів; означити напрями роботи кожного відділу; проаналізувати соціальні проблеми; поділитись практичним досвідом та щирими емоціями і власними враженнями.

IMG_20160406_101601

Виробничу практику студенти проходили на базі:

1.Управління праці та соціального захисту населення м. Умані.

2.Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

3.Служби у справах дітей Уманської районної державної адміністрації.

4.Благодійного фонду «Воля» (Умань).

IMG_20160406_093948

5.Жашківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

6.Маньківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

7.Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради;

IMG_20160406_100800

Захист практики показав, що студенти добре володіють термінологією обраної спеціальності, розрізняють технології соціальної роботи, орієнтуються у проблематиці індивідуальної роботи, володіють статистичними даними, вміють визначати перспективи змін у соціальній діяльності.

Вітаємо студентів ІV курсу з успішним захистом практики, яка є першим етапом державної атестації знань та умінь студентів.

Бажаємо успіхів в подальших справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття!