ЗАХИСТ ДЕРЖАВНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ 155 ГРУПИ

14 листопада 2016

1

10 листопада 2016 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист державної (профорієнтаційної) практики студентів 155 групи. Керівник державної практики Світлана Олександрівна Роєнко привітала студентів з цією важливою подією і відмітила, що це остання практика їхнього навчання на факультеті. Студенти факультету проходили державну практику на базі загальноосвітніх закладів та державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія».

2

3

Свої звіти студенти представляли у вигляді мультимедійних презентацій, в яких творчо поєднали завдання програм державної практики з особистими світлинами проведеної роботи. З великою цікавістю був заслуханий звіт студенток Луценко Олі та Гончаренко Юлі про проходження державної практики в «Молодій гвардії» протягом двох змін.  Студентки поділилися своїми гарними враженнями про цікаве, творче життя протягом роботи в таборі та вміння, які вони набули перебуваючи в ролі вихователів, психологів. За результатами підготовки мультимедійних презентацій була відмічена робота Паламарчук Юлі, в якій змістовно і творчо продемонстровано обсяг завдань державної практики, яка включала завдання з профорієнтаційної роботи психолога  та соціальної педагогіки.

4

5

6

Бажаємо студентам не зупинятися на досягнутому, продовжувати здобувати нові знання та вдосконалювати вміння, які стануть запорукою успішного професійного становлення.

7

8