ЗАХИСТ ДЕРЖАВНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ 151, 152 ТА 154 ГРУП

16 грудня 2016

1

8 грудня 2016 року відбувся захист державної практики студентами 151 групи (Спеціальність: 231 Соціальна робота. Спеціалізація: Фізична культура), 152 групи (Спеціальність: 231 Соціальна робота. Спеціалізація: Психологія) та 154 групи (Спеціальність: 231 Соціальна робота. Спеціалізація: Психологія) факультету соціальної та психологічної освіти.

img_0485

З вітальним словом до студентів звернулася Роєнко С. О., яка зазначила, що практика є важливим етапом теоретичної і фахової підготовки соціального працівника, психолога, вчителя фізичної культури та побажала студентам на належному рівні презентувати виконання завдань практики.

img_0486

Студенти обмінювалися досвідом, який отримали під час проходження практики в закладах освіти та закладах соціальної сфери. Зокрема базою практики виступали державне підприємство «Український дитячий центр «Молода гвардія»» (м. Одеса), територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг), управління праці та соціального захисту населення, центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центри зайнятості, реабілітаційні заклади.

img_0487

Студенти знайомили присутніх зі специфікою роботи закладу (підрозділу), де вони проходили практику, аналізували вимоги до ведення документації, давали психологічний портрет користувачів послуг. Свої звіти студенти представляли у вигляді мультимедійних презентацій, в яких творчо поєднали завдання програм державної практики з особистими світлинами проведеної роботи. Також вони поділилися враженнями про свій практичний досвід та про пророблену роботу.

img_0490

Вітаємо студентів V курсу з успішним захистом практики, яка є першим етапом державної атестації знань та умінь студентів. Бажаємо успіхів в подальших справах, наполегливості, невичерпної енергії та завзяття.

img_0493