ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ ПРАКТИКИ

13 грудня 2016

1

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист навчально-виховної практики  студентами 24 групи, які навчаються за напрямом підготовки:  6.010106 Соціальна педагогіка, спеціалізація: Практична психологія.

2

На захисті були присутні: керівник практики,  кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ісаченко В. П. та кандидат педагогічних наук, викладач  кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  Бойко О.М.

3

Студенти мали можливість поділитися висновками та спостереженнями за процесом взаємодії між учнями та учителями під час уроків, та здійснити аналіз набутого досвіду в процесі соціально-психологічної взаємодії з  учнями; презентувати результати роботи із шкільною документацією соціального педагога.

4

Під час захисту студенти звітували про виконання завдань практики, ділилися враженнями, які отримали під час проходження практики. Не соромилися вказувати і на ті труднощі, з якими довелося зіткнутися під час проходження навчальної практики.

А також студенти презентували фрагменти проведеного позакласного соціально-виховного заходу, та аналізували проведену індивідуальну роботи з учнями.

В цілому практика дала можливість студентам поглибити знання, отримані в процесі навчання, краще пізнати специфіку майбутньої професії та визначити подальші перспективи свого саморозвитку.