Захист стажерської практики студентами ІV курсу заочної форми навчання

25 березня 2016

IMG_5937

22 березня 2016 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист стажерської практики студентами четвертого курсу заочної форми навчання. Захист практики приймала екзаменаційна комісія у складі: С. О. Роєнко – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, О. М. Шевчук – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, О. О. Матрос – викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, І. О. Карпич – кандидата педагогічних наук, викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Л. А. Моргай – викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, а також В. А. Білан – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри корекційної педагогіки і психології.

IMG_5927

Протягом 6 тижнів студенти виконували завдання програми практики та підготували звітну документацію (папку з матеріалами про проходження стажерської практики, характеристику та звіт).

На початку захисту практики студентам були запропоновані екзаменаційні білети, у яких було по 4 питання, з яких по 2 практичних у вигляді демонстрації фрагменту виховної години (тренінгу, вправи, психокорекційного заняття), і по 2 питання теоретичних, у вигляді усної відповіді на питання.

IMG_5934

Студенти під час демонстрації фрагмента виховної години залюбки ділилися враженнями, навичками та вміннями здобутими під час проходження практики.

Захист стажерської практики пройшов в чудовій та дружній атмосфері.