Захід «Толерантне відношення до ЛГБТ-спільнот»

10 грудня 2018

В Україні зараз тільки і чути розмови про те, що ми взяли курс на євроінтеграцію. Представники влади і опозиції в один голос кажуть, що хочуть підписати Угоду про асоціацію. Але часто влада забуває про те, що повага до представників меншин – одна з вимог Європи. Та мова йде не тільки про владу, а й про українське суспільство загалом.

Українці готові терпіти багато чого: брехливих політиків, погані дороги, бідність, а от ЛГБТ-спільноту –  ні. В українському суспільстві поки не прийнято толерантно ставитися до представників секс-меншин.

Тому в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» Гендерним центром та Центром психологічного розвитку проведено виховний захід на тему «Толерантне відношення до ЛГБТ-спільнот».

Де було зосереджено увагу на відомих людях які були чи є представниками секс-меншин. Студентство дізналось про кількість ЛГБТ-спільнот в місті Умань та Україні загалом. Також студенти на ватмані презентували один день із життя секс-меншин, який нічим не відрізняється від життя інших членів суспільства.

Також ЛГБТ можуть бути і люди з інвалідністю. Це люди зі своїми бажаннями, мріями, правами та обов’язками. Варто запам’ятати, інвалідність не заразна, але від цього статусу не застрахований ніхто.

Інвалідність чи сексуальна орієнтація не обмежує! Обмежує дискримінація!


Фото новини: