Звітна конференція з виробничої: практики в закладах оздоровлення та відпочинку

27 червня 2022

22.06.2022 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист виробничої: практики у закладах оздоровлення та відпочинку.

Цей вид практики проходили здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Психологія» та «Соціальна робота».

Практика відбувалася в онлайн форматі на базі Уманського навчально-виховного комплексу №17 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Уманської міської ради Черкаської області ( 4 клас, 6 клас, 7 клас, 8 клас) та навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7-колегіум» Уманської міської ради Черкаської області – загальноосвітній заклад повної середньої освіти в місті Умань (4 Г клас).

Груповими керівниками практики були призначені проф. Перепелюк Т.Д., доц. Вахоцька І.О., викладач Лівандовська І.А., доц. Коляда Т. В., доц. Моргай Л. А.

На звітній конференції здобувачі вищої освіти, використовуючи презентації, висвітлили етапи та зміст практики. Також здобувачі висловили свої враження: які вони мали потреби у підготовці до проведення заходів, які були труднощі; вони також поділилися позитивними враженнями щодо роботи з учнями, з вчителями. Здобувачі підтвердили, що такий вид практики є необхідним для формування у них нових навичок роботи зі школярами та у здобутті елементів професійного досвіду для подальшого становлення їх як фахівців.

У роботі звітної конференції взяла участь Чорна С. О., головний спеціаліст управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради. Світлана Олександрівна відзначила відзначили високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти.

Декан факультету соціальної та психологічної освіти, колектив кафедри психології, кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи  висловлюють щирі слова подяки управлінню освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, директорам закладів освіти Матвієнко Л. Д. та Янчуку М. М. за сприяння у проведені практики. Також висловлюємо слова подяки класним керівникам Іщенко В. П.,  Козиненко Т. М., Кравець В. М., Маріковській С. Г., Олійник Н. В. за співпрацю та підтримку, надання професійної допомоги студентам-практикантам під час виконання завдань програми практики.


Фото новини: