Звіт здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності «Психологія»

17 січня 2022

13 січня 2022 року на кафедрі психології відбувся звіт аспірантів освітньо-наукової програми «Психологія». На засіданні кафедри був присутній представник стейкхолдерів Потапчук Євген Михайлович, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології і педагогіки Хмельницького національного університету, голова Української асоціації сімейних психологів, сімейний психолог та наукові керівники здобувачів.

Здобувачі Чупіна К.О., Гичко Ю.В., Андрусик О.О., Іванов В.В., Калишенко К.М., Столярова О.М., Джулай А.І. прозвітувалися про виконання індивідуального навчального плану наукової роботи за період з 01.09.2021 по 14.01.2022 року, обговорили умови та завдання дослідницької практики.

Присутня на засіданні т.в.о.  завідувача відділу аспірантури та докторантури Рогова Анна Олександрівна поінформувала здобувачів освітньо-наукової програми про освітню та наукову складові ОНП підготовки доктора філософії, рівні апробації отриманих результатів дослідження через участь у конференціях та семінарах різного рівня. Здобувачі отримати корисні рекомендації від провідних науковців університету.


Фото новини: