ЗВІТ СТУДЕНТІВ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПРАКТИКИ

27 вересня 2017

Минулого тижня студенти другого курсу факультет соціальної та психологічної взяли участь у підсумковій конференції з практики. Студенти протягом 3-х днів звітували про виконання завдань волонтерської волонтерської практики, яку вони проходили на дитячих майданчиках в рамках роботи Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй» Управління праці та соціального захисту Уманської міської ради.

Звіти студентів-практикантів заслуховували викладачі факультету (Роєнко С. О., Войтовська А. І. та фахівець із соціальної роботи відділення організації та надання соціальних послуг в тому числі сім’ям з дітьми, учасникам АТО, їх сім’ям та внутрішньо переміщеним особам Управління праці та соціального захисту Уманської міської ради (Іщенко А. Г.).

Результати проходження практики студенти подали у формі презентації та звіту-доповіді. Захист практики дав можливість студентам не лише розповісти про свої здобутки, враження, які вони отримали під час роботи з різновіковою категорією дітей у тимчасовому колективі, а й про труднощі, з якими довелось зустрітися та шляхи їх подолання.

Процедура захисту практики також передбачала відповіді на запитання, які стосувалися виконання завдань практики.

Аналіз звітів показав, що студенти-практиканти належним чином виконали завдання практики, навчилися самостійно планувати роботу та виконувати поставлені завдання, швидко налагоджувати контакт з дітьми, проводити різні ігри, залучати дітей до спільної діяльності.