Зустріч з випускниками Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка

24 квітня 2018

23 квітня на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулась зустріч з випускниками Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка.

Декан факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко О.О. ознайомила майбутніх абітурієнтів з історією розвитку університету в цілому та основними напрямками діяльності факультету.

Абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої питання щодо вступної кампанії, навчального процесу і, що найважливіше, щодо майбутнього працевлаштування.

Особливо зацікавила учасників заходу діяльність факультету із забезпечення студентів можливостями безкоштовного навчання за програмою подвійних дипломів, відповідно до якої студенти паралельно навчаються в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини та одному із  європейських державних університетів. Після завершення навчання отримують дипломи українського та європейського зразків, що суттєво розширює сфери і географічні межі для майбутнього працевлаштування випускників факультету.

Абітурієнтам продемонстрували відеоролики спеціальностей, і розповіли про особливості обраних ними професій, ознайомили з діяльністю студентського наукового товариства, а також мали можливість відвідати дендрологічний парк «Софіївка» та бути присутнім на одному із найочікуваніших заходів року – концерт до Дня психолога-підбиття підсумків “Кращі з кращих ФСПО–2018”.