Зустріч з воїном АТО

23 лютого 2018

На даний час, на наших очах, твориться історія – історія справжніх героїв. Ці роки війни, опишуть в підручниках історії, як війну України з Росією.

Із початком військового протистояння на Сході українці переосмислили багато понять. Там, в зоні АТО, вірність Батьківщині доводять із автоматом у руках, істинну дружбу – прикриваючи спину бойового товариша, а любов до Бога – щирими молитвами про мир та спокій в Україні. 

Ми пам’ятаємо наших героїв і вдячні їм за те, що вони тримають оборону і захищають нашу Батьківщину.

Тому, на базі факультету соціальної та психологічної освіти, у рамках національно-патріотичного табору для студентської молоді «Дія» 22 лютого 2018 року о 8 годині ранку в 214 аудиторії відбулася зустріч з учасником бойових дій на сході нашої країни – Владикою Віталієм Вікторовичем. Він розповів нам про ці страшні воєнні події, дав відповіді на всі наші запитання. Спілкування з ним було цікавим, принесло масу нової інформації та низку вражень.

Ми дуже вдячні йому за те, що знайшов для нас час і завітав у стіни нашого університету, за його добрі слова-побажання, які наштовхнули деяких із нас на правильну життєву стежину. Сподіваємось, що це була не остання наша зустріч!


Фото новини: